Therapievormen

Bij Nexus Amor word er naar de symptomen van de cliënt gekeken, en wordt juist ook naar de oorzaak van de problemen gezocht. Als uitgangspunt geldt hierbij dat ieder mens uniek is. Dezelfde klacht bij twee verschillende mensen kan een geheel andere oorzaak hebben en dient dus ook verschillend benaderd te worden. Samen met de cliënt wordt daarom naar de oorzaak van de klacht gezocht en aangepakt, waardoor de symptomen kunnen verdwijnen. Als integratieve psychotherapeut maak ik gebruik van verschillende behandelmethoden en (wanneer aanvullend) natuurlijke geneesmiddelen.

De therapie is gericht op jou als individu en het herontdekken van waar jij weer energie van krijgt. Hoe sta jij in je werk en privé leven en waar ondervind jij hinder van? Welke richting wil je op en welke mogelijkheden heb je tot je beschikking om het gewenste resultaat te behalen en weer volledig in je kracht te staan, vol levensenergie. Het is een leerproces waarbij je steeds meer bewust wordt van jouw waarheden, patronen en gewoonten. De handvatten die je aangereikt krijgt zullen je ondersteunen in jouw proces het anders te doen.

Geef je hart, je ziel, je lijf, je geest de aandacht die het verdiend. En laat je transformeren tot de ware kern die jij bent. Een mooi mens die in zijn/haar kracht staat.

De verschillende therapievormen zijn:
Acceptance & Commitment Therapy (ACT)
– Ademhaling & Eko-Doping
Biodynamisch Energiesysteem
Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR)
– Hypnotherapie
Natuurgeneeskunde
Regressietherapie
Stress & Burn-out 
Systemisch werken (opstellingen)
Trauma Release Technique

Thuiswerkopdrachten (oefeningen) horen bij de begeleiding en kunnen de duur van de therapie aanzienlijk verkorten. Dit komt omdat daardoor nieuwe, gezondere patronen sneller de kans krijgen om in te slijten en we daarna tijdens de daaropvolgende sessies sneller en dieper tot de kern kunnen komen en je dus minder sessies nodig hebt.

Gehele of gedeeltelijke vergoeding van de behandeling is afhankelijk van je zorgverzekeringspakket.
Er wordt vergoed op basis van natuurgeneeskundig consult of psychosociale zorg.
Informatie kun je inwinnen bij je ziektekostenverzekeraar.
Manôn Veenstra-Verleun is ingeschreven bij de beroepsvereniging VBAG.
Je verplichte eigen risico van € 385,- van de basisverzekering wordt niet aangesproken bij de behandelingen.
Indien de behandelingen bij Nexus Amor niet vergoed worden, kun je een coulance aanvraag sturen naar jouw zorgverzekering. Een voorbeeld kun je hier downloaden.