Gongbad

Gongbad

Wanneer een gong op de juiste wijze wordt bespeeld, word het menselijk lichaam overspoeld door geluid. De ontvanger wordt gedragen door de geluiden en trillingen van de gong. Het is een soort diepe en voortdurende massage met geluid en trilling, waardoor het lichaam, de geest en de ziel de hoogst mogelijke resonantie bereiken. Deze behandeling onderga je ontspannen terwijl je op je rug ligt en de energie van het geluid van de gong ontvangt. De energie baant zich een weg door het zenuwstelsel. Jouw lichaam en geest wordt geopend, leeggemaakt en opgeladen. Je komt in een totale staat van mildheid en bedachtzaamheid terecht, waardoor je de kans krijgt de controle over je geest los te laten. Negativiteit en chaos worden beëindigd, onregelmatigheid en weerstand worden verwijderd en het hele bestaan wordt hersteld tot een staat van harmonie.

Tijdens een gongbad worden de geluiden die het nodig heeft door het lichaam opgepikt die nodig zijn om te genezen, en het lichaam filtert eruit wat het niet nodig heeft. Het resultaat kan een gevoel van kalmte, ontspannenheid en vrij van stress geven. Sommige pijnen en ongemakken kunnen verdwenen zijn, of zijn aanzienlijk verminderd. Het gongbad werkt nog lang door na de behandeling.

Zoals bij alle vormen van geluidsgenezing werkt de genezing op alle niveaus, zowel fysiek, geestelijk, emotioneel als spiritueel. Daarom is de gong een zeer krachtig instrument voor heling.

Tarief 
Gongbad (afspraak van 1 uur)€   55,00