Biodynamisch Energiesysteem

Voor een vitaal leven

Het biodynamisch energiesysteem geeft je de kans om je algehele welzijn met een minimum van tijdsbesteding te verbeteren. Door het specifieke driedimensionale resonantie patroon van deze oertrilling, zullen je skelet en lichaam voorzichtig worden rechtgetrokken, in orde gebracht en in het juiste ritme worden gezet. Het werkt positief op fascia, zenuwen en spiersystemen en ontspant zowel als dat het ontstresst.

Dit systeem kan worden gebruikt op het gebied van gezondheidsonderhoud, versterking, mobiliteit, massage en ontspanning en is een ideaal en bewezen partner in preventie, revalidatie, therapie, sport en schoonheid.

Het biodynamisch energiesysteem is een systeem wat op de Schumann frequentie natuurlijke bewegingen imiteert zonder het gebruik van elektrische stimulatie. Het trilt met de klok mee met een frequentie van 7,83 Hertz. Deze frequentie komt overeen met de basis resonantie frequentie in onze leefruimte (natuurkundige W.O. Schumann, 1952). De driedimensionale trillingsimpulsen hebben een holistische werking op fysiek en mentaal niveau. Het lichaam wordt geordend en ritmisch geharmoniseerd dankzij het speciale rechtshandige trillingspatroon van het systeem. Lichaam en geest worden in slechts enkele minuten moeiteloos in balans gebracht – zowel door passieve ontspanningshoudingen als door actief aangenomen houdingen.

Wat doet het biodynamisch energiesysteem:
– Oplossen van afvalstoffen uit het gehele bindweefsel
– Celactivering en metabolische activering
– Verbeterde doorbloeding in spieren, bindweefsel en ondersteunend weefsel
– Verhoogde prestatieverbetering na een paar minuten
– Fysieke fitheid opbouwen
– Toename in mobiliteit en coördinatie
– Ondersteunt bij een goede nachtrust
– Voor mentale en fysieke ontspanning
– Toename van levensenergie

Het biodynamisch energiesysteem kan ook worden gebruikt met elk van de individuele werkzaamheden die ik aanbied of in een reeks van 30 minuten met actieve en passieve oefeneenheden.