Klank Piramide

Onderzoek heeft uitgewezen dat de kwaliteit van een meditatie verandert indien er in een model van de Grote Piramide gemediteerd wordt.
Er wordt door de spirituele zoekers een diepere dimensie aangeboord, die te vergelijken is met andere (meditatie)hulpmiddelen zoals mantra’s, houding, ademhaling, wierook, kristallen, amuletten en dergelijke. Met name beoefenaars van Transcendente Meditatie hebben veel geëxperimenteerd met mediteren in een open piramide-model.

Een behandeling in de Klank Piramide zorgt ervoor dat je een energetische schoonmaakbeurt krijgt voor lichaam en geest.
Oude patronen kunnen worden losgelaten en je ontvangt nieuwe energie van de hoogwaardige kristallen klankschalen resonantie. In deze tijd is het heel belangrijk dat de kruin sterk verbonden is met het basis chakra wat zorgt voor een goede doorstroming van de energie.
De Klank Piramide zal je daarin geven wat je nodig hebt! 
De verschillende klanken versmelten met elkaar, wat een geweldig effect geeft. De behandeling wordt speciaal op jou afgestemd.
Waarin je start met een meditatie en de kracht van de kristallen klankschalen gaat voelen als verbondenheid met de piramide. Vervolgens worden de kristallen klankschalen bespeeld zodat je de diepere lagen in mag gaan. Dit is een aanvulling op de meditatie die je hebt gedaan en hierin zul je verschillende zaken ervaren. Als laatste mag je de rust weer gaan ervaren en mogen de inzichten rustig indalen. 

De volgende ervaringen kunnen merkbaar zijn:
– (elektrische) tintelingen
– gevoel van warmte en bevrijding van spanningen
– actievere dromen en kleurervaringen
– gevoel van gewichtsloosheid en ruimtelijk bewustzijn
– diepere meditatie en een gevoel van tijdsverandering
– meer rust en ontspanning
– het loslaten van energie wat overtollig is geworden (als ware word het uit je getrokken)
– het verkrijgen van inzichten en nieuwe bewustwordingen
– je krijgt wat je op dat moment nodig hebt

Tarief 
Klank Piramide (afspraak van 1 uur)€   55,00