Individuele Opstelling

Spreekt dit je aan?

  • Wil je met een frisse blik de toekomst tegemoet? Laat dan vrij wat je los wilt laten
  • Loop je vast? Ik maak het losser voor je
  • Last van terugkerende klachten? Ik laat je zien, waar de oorzaak kan liggen

Wat houd een individuele opstelling in:
Het werken met een individuele opstelling kan soms een eenmalige opstelling betreffen, maar is meestal een onderdeel van een totaalproces en gaat heel goed samen met coaching.
Tijdens een bewustwordingsproces kan een opstelling helpen inzicht te ontwikkelen in die onderliggende patronen, die verdere ontwikkeling in de weg staan.

In zo’n opstelling worden vaak problemen of gedrag zichtbaar. Onbewust kan de persoon in die onbalans in het systeem verstrikt zijn geraakt, wat helder kan worden in een opstelling. Door de onbalans kan de cliënt klachten of symptomen hebben overgenomen die helemaal niet van hem of haarzelf zijn, zoals moeheid, depressie, herhalende werk of relatieproblemen, lichamelijke klachten en nog meer.
2013-09-24-16-54-10
Deze individuele opstelling kan tijdens een coaching plaatsvinden, maar ook specifiek 1-op-1 in te zetten zonder al te veel woorden eraan toe te voegen. Dit kan een afspraak zijn van 1 uur, 1 1/2 uur of 2 uur. Naar gelang jouw vraag, inzet en tijdsplanning.

Wat levert een opstelling je op:
Veel inzichten over jouw rol in het systeem, jouw houding t.o.v. anderen.
Je weet wat jouw bewuste en/of onbewuste patronen zijn.
Het is mogelijk dat je veranderingen ervaart in je leven en je dingen anders doet.
Het geeft je een vrijer gevoel en je krijgt meer ruimte, meer lucht.

Opstellingsavond
Wil je je vraag, wens of probleem tijdens een opstellingsavond onderzoeken? Waarbij meerdere mensen aanwezig zijn om bepaalde rollen, waarden, delen van jou te representeren? Dat kan natuurlijk ook. Kijk eens bij Opstellingsavonden voor meer informatie of meld je hier aan.