Polariteitsmassage

Polariteitsmassage

Polariteitsmassage heeft als uitgangspunt dat je als mens op verschillende niveaus functioneert; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De massage heeft als doel deze niveaus met elkaar in verbinding te brengen. Een klacht, of deze nu fysiek is of emotioneel, is een uiting van een disbalans op meerdere niveaus. Daarom worden er verschillende klanktechnieken toegepast die afgestemd zijn om op deze verschillen in te werken. Deze lagen zijn vernoemd naar de vijf elementen aarde, water, vuur, lucht en ether.

Een polariteitsmassage is het bewust gebruik maken van de levensenergie die tussen twee polen stroomt met het doel blokkades te verzachten of op te heffen.

Als er blokkades zijn, dan stroomt de levensenergie langzamer, zoekt het een omweg of word het verspild aan energievreters. Voor veel mensen zijn energieblokkades voelbaar en soms ook aanwijsbaar door fysieke klachten, zoals bijvoorbeeld een stijve nek, rugklachten en vermoeidheid. Als tegengestelde punten met elkaar worden verbonden door de klankschalen, dan word de helende levensenergie versterkt. Ook kan het je meer bewust maken van blokkades. De polariteitsmassage stimuleert en brengt alles weer in balans. Als we onszelf niet optimaal voelen, of uit balans, gaat dit vaak samen met het stagneren van de levensenergie.

Deze polariteitsmassage ontvang je over je kleding heen, liggend op de rug. Een zevental klankschalen worden om het lichaam heen gezet, maar ook op het lichaam.

Tarief 
Polariteitsmassage (afspraak van 1 uur)€   65,00