Nano mineraalwater

The Health Factory produceert edelmetalen en mineralen die door middel van het productieproces zo revolutionair zijn dat ze niet alleen 100% biologisch beschikbaar zijn maar tevens een hoge energetische waarde hebben die het lichaam voeden, zowel fysiek als mentaal.

Nano Zilver
Doodt ziekmakende bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Ontstekingsremmend, “werkt als tweede immuunsysteem”.
In te zetten bij: tandvleesontsteking, oog- en oorontsteking, huidklachten en darmklachten. Als pathogenendetox (4 weken). Op zichzelf of ter ondersteuning van andere middelen bij o.m. leverdetox, griep, blaasontsteking, infecties, huidklachten, candida, etc.

– Spray 15 ml € 14,90, tijdelijk voor € 9,95
– 100 ml € 29,90
– 200 ml € 38,90
– 1 liter € 59,90

Nano Goud
Stimuleert aanmaak van dopamine en andere neurotransmitters, remt ontstekingen. Werkt regenererend op DNA en RNA, bevordert (zenuw)geleiding. Stimuleert hormoonproductie, boost collageen.
In te zetten bij: verslavingen (suiker, chocola, alcohol, drugs), neerslachtigheid, reumatische klachten, zenuwaandoeningen, anti aging-remedie, als gezichtstonic, lage hormoonproductie.
 
– 100 ml € 34,90
– 200 ml € 54,90
– 1 liter € 98,90

Nano Platina
Bevordert coördinatie tussen linker en rechter hersenhelft en harmonisatie van hersengolven. “Denken en gevoel bij elkaar brengen”. Heeft regenerende werking op neurotransmitters, hormonen en hartweefsel. Stimuleert thymusklier.
In te zetten bij: dyslexie, ADD, ADHD, verlaagde afweer, stemmingswisselingen en verstoorde hormoonhuishouding.

– 100 ml € 34,90
– 200 ml € 54,90
– 1 liter € 98,90

Nano Magnesium
Essentieel voor energiehuishouding, gezond botmatrix en ontspanning van spieren. Ondersteunt bloedsuikerspiegel en hersenstofwisseling. Draagt bij aan gezonde bloeddruk.
In te zetten bij o.m.: krampen, trillende oogleden, spierpijn, concentratiestoornissen, PMS, angst, stress, depressie, slapeloosheid, stress en hoge bloeddruk. Kan verlichting geven bij tinnitus. De vorm van magnesium bij zenuwaandoeningen.

35 ppm:
– 200 ml € 32,90
– 1 liter € 54,90
70 ppm:
– 200 ml € 35,90
– 1 liter € 59,90

Nano Zink/Koper
Zink is nodig voor de opbouw van eiwitten, groei en vernieuwing van weefsel. Het is een krachtige antioxidant (SOD), werkt antiviraal en immuun versterkend. Koper werkt samen met zink en is nodig voor gezonde botten, kraakbeen en bindweefsel, ijzermetabolisme en pigmentatie van haar en huid.
In te zetten bij: infecties, huidproblemen, leaky gut, oogklachten, prostaatklachten, bloedarmoede, grijze haren, brandwonden, groeiachterstand, smaak en reukverlies en zwangerschapswens (man).

– Spray 15 ml zink € 14,90 tijdelijk voor € 9,95
– 200 ml € 32,90
– 1 liter € 54,90

Nano IJzer
IJzer is nodig voor groei en de opbouw van hemoglobine dat zorgt voor zuurstoftransport. Speelt daardoor een belangrijke rol in de energiehuishouding, gezonde gelaatskleur, warmteregulering en cognitieve functies. Ook werkt het als PH buffer.
In te zetten bij: bloedarmoede, verstoring van cognitieve functies, vermoeidheid met bleekheid en of koude handen en voeten. Nano ijzer kan niet stapelen en vormt dus geen gevaar voor Toxische belasting.

– 200 ml € 32,90
– 1 liter € 54,90

Okinawa Zeekoraal Mineralen
Poeder van gefossiliseerd zeekoraal, op te lossen in water.
Samenstelling is bijna identiek aan het menselijk bot. Bevat calcium en magnesium in de natuurlijke verhouding van 2:1 met meer dan 76 aanvullende spoorelementen.
Biologische beschikbaarheid van 80% in 20 minuten door ionisatie na aanraking met water.
In te zetten voor gezonde botten en tanden en het verbeteren van zuur/base evenwicht. Bevordert gezonde darmflora door basisch effect op de darminhoud en impuls van prikkeloverdracht.

– 50 gram € 29,90
– 100 gram € 56,90

Indium
Sporenelement dat de hypofyse en hypothalamus reguleert. Verbetert de absorptie van alle andere mineralen en sporenelementen in het lichaam.
In te zetten bij: verstoorde mineraalhuishouding (osteoporose, broze nagels, verzuring), hormonale klachten zoals verstoring van de schildklier, PMS, osteoporose en overgangsklachten en kaalheid (bij mannen).

– 5 ml € 29,90
– 10 ml € 54,90