Floww

Floww Health Technology is ontwikkelaar van een unieke technologie die gebruik maakt van straling afkomstig van elektronische apparaten. Onze producten zetten deze straling om in frequenties die van nature aanwezig zijn in de mens. Zodat we minder stress en meer energie ervaren.

Het principe van de Floww-producten is dat deze onder invloed van aanwezige straling uit het woon- en werkmilieu een elektromagnetisch veld (Floww-veld) genereren dat de negatieve gevolgen van straling op biologische systemen tegengaat. De Floww producten bevatten een elektronisch circuit waarvan de kern bestaat uit een inductiespoel en een condensator.
Samenvattend kan de werking van Floww het meest eenvoudig worden begrepen als die van een elektronische transformator. Externe straling in een breed golflengtebereik wordt door het circuit omgevormd in een specifiek, consistent elektromagnetisch veld. De benodigde energie voor het genereren van dit veld wordt dus geleverd door de in de omgeving aanwezige straling. Er is een dosis-respons relatie tussen intensiteit omgevingsstraling en veldsterkte Floww-veld. Dus hoe krachtiger de straling, hoe hoger de intensiteit van het door Floww-apparatuur geproduceerde veld.

 

Bent u benieuwd wat Floww® voor u kan betekenen? Wij bieden je de mogelijkheid om de producten 30 dagen vrijblijvend te proberen. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn dan kun je de producten (m.u.v de mobileFloww®) binnen 30 dagen retourneren.

MobileFloww € 49,00
De mobileFloww® voor positieve energie van uw mobiele telefoon. U plaatst de mobileFloww® eenvoudig op de achterzijde van een mobiele en draadloze telefoon voor een natuurlijk stralingsveld rondom de telefoon.

Screenfloww € 169,00
 De screenFloww® voor gebruik bij uw computer, laptop, tablet, smartphone en televisie. U zet de screenFloww® binnen 10 centimeter voor het beeldscherm waardoor een natuurlijk stralingsveld ontstaat rondom het scherm.

PersonalFloww € 275,00
De personalFloww® vormt een natuurlijk stralingsveld rondom uzelf, waar u ook gaat of staat. U draagt de personalFloww® dicht op of bij het lichaam, bijvoorbeeld in uw broekzak, tas, colbert of onder het hoofdkussen.

HomeFloww € 1350,00 – € 1445,00
De homeFloww®-set voor een natuurlijke stralingsomgeving in huis. Een uitgebalanceerd systeem van vijf onderdelen die op specifieke plekken in huis worden geplaatst.

Stralingsanalyse woning € 249,00
U krijgt inzicht in de stralingssituatie in huis. We meten de aanwezige straling in de belangrijkste leefruimten en brengen in                                    kaart wat de stralingsbronnen zijn en hoeveel straling ze afgeven. Ook kijken we naar omringende woningen en zendmasten en we geven u advies over hoe u bewust met straling om kunt gaan.

Voordelen van de Floww:

  • wetenschappelijk bewijs op planten uitgevoerd door Groei Balans
  • producten zijn gemaakt van medisch roestvrij staal om allergieën te voorkomen
  • de producten gaan een leven lang mee, behouden hun kracht en zijn ‘wasmachine’ bestendig en shockproof
  • dubbelblinde studie naar de effecten van Floww op de mens. Pilotstudie uitgevoerd door Prof Anna van Wersch van de Teeside University in samenwerking met het Alexander instituut te Venlo
  • nieuw wetenschappelijk onderzoek aan een bekende Universiteit naar de mobileFloww
  • Floww vitaliseert en zorgt ervoor dat u geen last meer van straling heeft.
  • Floww is effectief, daarom 3 maanden niet goed geld terug garantie op de personalFloww en de homeFloww set

De producten zijn via Nexus Amor verkrijgbaar. Voor meer informatie, neem een kijkje op www.floww.com.