Coaching

Coaching is gericht op jou als individu en het herontdekken van waar jij weer energie van krijgt. Hoe sta jij in je werk en privé leven en waar ondervind jij hinder van? Welke richting wil je op en welke mogelijkheden heb je tot je beschikking om het gewenste resultaat te behalen en weer volledig in je kracht te staan, vol levensenergie. Het is een leerproces waarbij je steeds meer bewust wordt van jouw waarheden, patronen en gewoonten. De handvatten die je aangereikt krijgt zullen je ondersteunen in jouw proces het anders te doen.

Geef je hart, je ziel, je lijf, je geest de aandacht die het verdiend. En laat je transformeren tot de ware kern die jij bent. Een mooi mens die in zijn/haar kracht staat.

Nexus Amor helpt je graag op dit pad, in jouw proces van ontvouwen tot de schitterende ‘bloem’ die je bent.
Die kan zijn via ACT, EMDR, Hypnotherapie, Regressietherapie, Stress en Burn-outSystemisch werken (opstellingen) of Spirituele Coaching.
empoweryoursoulThuiswerkopdrachten (oefeningen) horen bij de begeleiding en kunnen de duur van de therapie aanzienlijk verkorten. Dit komt omdat daardoor nieuwe, gezondere patronen sneller de kans krijgen om in te slijten en we daarna tijdens de daaropvolgende sessies sneller en dieper tot de kern kunnen komen en je dus minder sessies nodig hebt.