Opstellingsavond

Door een opstelling (familie, relatie, ziekte, werk, thema) voel en ervaar je wat er werkelijk aan de hand is.

Je dringt snel tot de kern van een probleem of patroon door en van daaruit kun je direct praktische stappen maken in je dagelijks leven.

Een opstelling is een ideaal middel om datgene wat je nu bezighoudt verder te onderzoeken. Of je nu een vraag hebt, inzicht wil krijgen in een patroon of een verlangen wil onderzoeken! Door middel van het gebruik van representanten in jouw opstelling, krijg je een ruimtelijke voorstelling van jouw situatie. De opstelling geeft inzicht waarmee je de volgende stap kan gaan zetten. Deze stap benoemen we ook duidelijk.
En
we begeleiden je in het proces. Tijdens de avond kun je zelf een vraag inbrengen of als representant meedoen.

Kom het samen tijdens de opstellingsavond beleven!

De ervaring is dat zowel de vragensteller als de representant nieuwe inzichten krijgt over vragen die spelen rondom je huidige situaties, je verlangen of iets dat nog speelt uit je verleden.

Data:
• donderdag 9 mei 2024 (in de energie van de nieuwe maan)

Aanvang 18.45 uur. We starten exact om 19.00 uur.
Om 22.00/22.30 uur is de avond afgelopen.

Iedereen kan een vraag inbrengen, door loting wordt bepaald wie. Wil je zeker weten dat jouw vraag wordt behandeld, dan betaal je € 75,-.
Investering: € 35,- deelname (representant).
Er zijn totaal drie opstellingen deze avond (2 grote en 1 kleinere).

Ben je in voor nieuwe inzichten, zelf en samen direct aan de slag gaan, dynamiek, fijne contacten en verbindingen, opmaat opstellingen en de wonderbaarlijke liefdevolle energie ervaren. Meld je dan hier aan.
Je ontvangt dan een bevestiging via email met alle benodigde praktische informatie.