NLP

nlp1NLP is een zeer krachtig en concreet toepasbaar communicatiemodel. Het is een gedachtegoed dat mensen helpt zich meer bewust te worden van hun mogelijkheden en hen zo helpt persoonlijke verandering te realiseren in hun leven. NLP geeft je inzicht in hoe je waarneemt, denkt, voelt en handelt. De methode wordt dan ook wel gezien als de sleutel tot inzicht, zelfkennis, verandering en effectieve communicatie.

Neuro Linguïstisch Programmeren maakt je bewust van de ‘processen’ die spelen binnen communicatie en reikt je tools en technieken aan om jouw communicatie met anderen én met jezelf succesvoller en flexibeler te maken. Hoe meer kennis je over jouw innerlijke wereld hebt, hoe makkelijker je berichten naar de buitenwereld overbrengt en hoe succesvoller je in het leven staat.

NLP kan allerlei menselijke processen effectiever, prettiger en sneller laten verlopen. Of het nu gaat om relaties, communicatie, persoonlijke ontwikkeling, training, onderwijs of management.

In een coachingsessie van 60, 90 of 120 minuten krijg je alle aandacht die je nodig hebt om in jouw vraagstukken duidelijkheid te krijgen.

logo nlp.png