Natuurvoeding

voedsel

Eten doe je iedere dag om zo goed mogelijk te functioneren. Voeding is daarbij je brandstof en geeft je energie, levenslust, weerstand en concentratie.
Maar… helaas zijn veel mensen moe, met regelmaat niet lekker, of hebben een gebrek aan energie.
We weten inmiddels al lang dat een gezond eetpatroon hier invloed op heeft. Maar hoe werkt dat dan precies? En hoe groot is die invloed eigenlijk? En wat moet je dan wel of niet eten?

Eten doe je elke dag, misschien zelfs zonder er bij na te denken.
Als het goed is, geeft eten je vitaliteit, energie en levenskracht.

Het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet door alle informatie over voeding. Wat je wel zou moeten eten en wat niet.
Je voeding veranderen gaat niet vanzelf en wat voor de één gezond is, hoeft voor de ander niet zo te zijn. Jij bent altijd het uitgangspunt. Samen kijken we naar wat voor jou past.
Want wat je eet heeft invloed op hoe je je voelt en hoe je je voelt heeft invloed op wat je eet.

Voeding als medicijn!

Samen kijken we naar de oplossing die bij jou als persoon past. Die producten en bereidingswijzen die aansluiten bij je eigen mogelijkheden en wensen.
Door middel van maatwerk, word er gekeken naar de beste oplossing, want iedereen is uniek.

Veel voorkomende klachten:

  •  allergieën en intoleranties
  • (chronische) vermoeidheid
  • eczeem en andere huidklachten
  • hart- en vaatziekten
  • hoofdpijn en migraine
  • hyperactiviteit
  • hypoglycaemie
  • kanker
  • maag- en darmklachten
  • obstipatie
  • overgewicht en ondergewicht
  • reumatische aandoeningen
  • stress

Wie voor natuurvoeding kiest, maakt een keus voor volwaardige voeding met respect voor mens en natuur. Met natuurvoeding kies je voor een pure en duurzame benadering die leidt tot een betere gezondheid.

Aanpassing van de voeding ondersteunt de genezing en geeft vermindering van klachten.Als je lichamelijke klachten hebt, kan passende voeding die verminderen en tegelijkertijd kan voeding je weerstand verhogen. We kijken daarvoor samen naar de relatie van een klacht en het voedingspatroon.